چگونه اندروید را تجربه کنیم!

اندروید، مانند تمامی سیستم عامل‌ها با استفاده از روش‌های متنوعی امکان راه اندازی درون یک محیط مجازی را دارد. در محیط‌های مجازی، تقریبا همه‌چیز به جز سنسورهای اندروید را (البته شاید این امکان هم وجود داشته باشد) می‌توان شبیه سازی کرد. علاوه بر برطرف کردن کنجکاوی‌ها، امکان توسعه برنامه‌ها نیز در این محیط‌های مجازی وجود دارد. همینطوراگر اندکی دست به آچار هستید، می‌توانید با استفاده از راهنماهای موجود یک نسخه از اندروید را، از سورس برای خودتان بپزید! در ادامه بسیار مختصر روش‌های سریع استفاده از اندروید را مرور می‌کنیم:

یک گوشی/تبلت اندرویدی بخرید

این راحت‌ترین روش است. کمی هزینه بر است اما برای مدت زیادی شما را مشغول خواهد کرد. به زودی شاید علاوه بر گوشی/تبلت و  تلوزیون‌های مبتنی بر اندروید، امکان استفاده از یخچال اندرویدی یا خودرو اندرویدی هم داشته باشید. تصور کنید با فرمان و پدال اتومبیلتان Angry Bird بازی کنید!

استفاده از Android LiveCD

این یکی برای تنبل‌ترین شماست. حس و بودجه خریدن گوشی را ندارید و برایتان هم خیلی مهم نیست که از آخرین نسخه استفاده کنید. فقط قصد دارید اندروید ندیده نباشید. از پروژه مرحوم live-android استفاده کنید و به سادگی یک ایمج را بر روی محیط‌های مجازی (VMWare و یا Virtualbox…) و یا حتی یک کامپیوتر آتش کنید. راهنمایی‌های بیشتر را از مستندات پروژه بپرسید.

استفاده از پروژه Android-x86

تقریبا به روزترین پروژه پورت کردن Android بدون دخالت گوگل بر روی محیط‌های x86 است. نسخه‌های مختلفی برای نت‌بوک‌ها و تبلت‌ها دارد و به سادگی بر روی محیط‌های مجازی قابل پیاده‌سازی است. مستندات کاملی دارد و با استفاده از ریپوزیتوری و مستندات خوبی که دارد، حتی می‌توانید نسخه اختصاصی خودتان را بپزید.

استفاده از Android SDK

Android SDK محیط توسعه داده شده توسط گوگل برای توسعه دهندگان برنامه‌های اندروید است. به جز توسعه نرم‌افزار، شما به صورت تقریبا بی دردسری می‌توانید محیط اندروید را ببینید و با تغییرات نسخه‌های جدید آشنا شوید. در حال حاضر به جز استفاده از سورس اندروید، تنها روش تجربه Android 3 استفاده از Android 3.0 Platform است. اگر در راه‌اندازی به مشکلی برخوردید، به راحتی گوگل کنید. در این محیط امکان استفاده از ابزارهای کمکی سایر شرکت‌ها برای توسعه برنامه (به خصوص برای تبلت‌ها) را به راحتی می‌توانید پیدا کنید.

Android Source را تجربه کنید

اگر این قسمت را می‌خوانید، بقیه کار با خودتان است. به راحتی می‌توانید تمامی سورس اندروید را با استفاده از git بردارید و هر بلایی دوست دارید سر آن بیاورید. گوگل برای این کار استفاده از repo را پیشنهاد می‌کند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *